Als je ergens op een bepaald moment helemaal klaar mee bent, dan ben je waarschijnlijk ergens anders helemaal klaar voor.

Verder met jezelf

Zelfontwikkeling voor roergangers

Een doorgaande procesgroep voor persoonlijke ontwikkeling.


Jij hebt met jouw impuls misschien al aan de weg getimmerd, maar er werkt iets nog niet, of niet meer. Je hebt misschien ook al gezocht naar inspiratie en voeding voor jouw groei. Het draait bij jou eigenlijk altijd om maatschappelijk het verschil te maken. Toch kun je op de een of andere manier niet goed in de vorm komen. De resultaten vallen tegen of je hebt voortdurend het gevoel er alleen voor te staan. Een bepaalde moeilijkheid lijkt zich steeds te herhalen.

Jij wilt regelmatig opstellingen doen rondom jouw groeivragen. Je bent iemand die een gegeven sociale dynamiek effectief wil kunnen beïnvloeden. En je wilt dat jouw persoonlijke ontwikkeling regelmatig een impuls krijgt om je blijvend te ontwikkelen.
Je wilt de samenwerking met anderen op een kwalitatief bevredigend peil brengen. Je wilt weten hoe je omgaat met invloeden van buitenaf, en toch je een eigen koers houdt. Trouw blijven aan jezelf in verbinding met anderen, dat is een belangrijke drijfveer.

Jij bent op zoek naar soul-food en de kans om door te pakken naar de diepre essenties. Je bent dienstbaar aan de ontwikkeling van anderen en je bent bereid om puin te ruimen van de zaken die voorheen niet goed zijn gegaan. Je bent er klaar voor om diep genoeg te durven gaan in jezelf om de essentie te pakken te krijgen.

Jij ziet dat er systeemkrachten werken in de sociale werkelijkheid. Je ziet jezelf in de interactie daarmee in evenwicht komen. Je ziet ook dat je de complexe sociale werkelijkheid kunt leren doorzien en ordenen in eenvoudige categorieën, zonder te simplificeren. Jij ziet jezelf je sociale intelligentie ontwikkelen tot een evenwichtig, constructief en dienstbaar niveau.

Praktisch

Data: in principe elke laatste zaterdag van de maand – kijk in de agenda voor de data
Locatie: Landgoed de Horst in Driebergen
Tijden: 10.00 – 17.00 uur
Kosten: € 475,- exclusief BTW en exclusief catering voor 5 bijeenkomsten (strippenkaart is een jaar geldig)

NB  Eén dag ‘proeven’ ?
Dat kan voor €95,- exclusief BTW

Aanmelden of informatie vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Privacy*

Heb je niet gevonden wat je zocht? Kijk dan eens naar…

SysteemOpstellingen

Vind de weg naar binnen

Workshops met open inschrijving

VERDER MET ELKAAR

Oplaadstation voor mensen met leerhonger

Eendaagse leerwerkgroep voor procesbegeleiders en coaches

VERDER MET DE WERELD

Onderzoeksgroep voor wegbereiders

Maandelijkse reflectie op dagelijks werk.

verder als begeleider

Ontwikkelkunst – leerweg systemisch begeleiderschap

Een- of meerjarige vormingsweg